What's your number?

Haalloooo, har ni haft en mysig fredagkväll? 
Jag har i alla fall en kompis här, som ska sova över.. Och hon somna i mitten av filmen som nyss tog slut! Så nu sitter jag här helt själv i mörkret.
Vi kollade på filmen "What's your number" vilket var en ganska bra film! Det handlar om en tjej som försöker hitta den rätta, och hon måste ta någon av alla 20 som hon har dejtat. Så hon försöker få tag på dom osv.. Sämst på att förklara, så här är en trailer. Ger den 7/10! ♥
 
Men jag och Amandha lagade tacos förut, och sedan så stack vi till dagiset och så satt vi i en sån där stor gunga med en filt och cheeseballs och bara snackade, vilket var väldigt mysigt. ♥
Men ne, nu ska jag göra i ordning mig för natten och sedan kolla lite på youtube, godnatt♥
 

Bråttom på morgonen?

Huur ska man göra för att hinna till skolan i tid?
Om man har lite tid, eller tar lååång tid på sig att äta frukost, eller göra sig i ordning så kan man ju göra i orning allt inför morgonen.
 
♥Gör morgondagens outfit.
♥Packa skolväskan.
♥Fixa idrottskläderna.
♥Lägg upp alla smycken du ska ha.
♥Lägg upp sminket du ska använda.
♥Tänk ut morgondagens frisyr.
♥Och om man är riktigt seg så kan man ju göra i ordning en macka dagen innan eller köpa macka i fiket.
 
Om man gör allt detta dagen innan så kanske det går på en halv timme max, i stället för 1 timme.
 

 
 
 
 

Majsii and Me

Haha, jag och Maja asså! Hahahahh.
Ja idag så fick vi för oss att göra not my arms challenge, och inte bara det, för sen så kom vi på en dum ide, så vi tog på oss typ stenålderns klänning och trollhår också, och så gick vi runt så där jag bor. Vi gick till affären och köpte glass, och gick till skolan och bara cyklade runt! Man kan ju säga att vi fick mycket blickar och folk som skrattade!
Men sen när vi kom in så gjorde vi en annan challeng också och så ringde vi folk! Och sa konstiga saker.. 
Ja vi hade i alla fall kul! ♥
 

Heeelloooo

Idag så var det ju en vanlig tråkig skoldag, förutom att jag blev väldigt sur för att det inte gick så bra på ett matteprov.. Och usch, sur Cornelia, alla vet att det inte är något att bråka med! 
 
Haha, men Amandha följde med mig hem så vi gjorde pankakor och sockervadd. Och så kollade vi lite på yt och kolla på pretty little liars, gjorde en challenge och bara pratade.
Men nu så sitter jag faktiskt med datorn och skriver detta och borstar tänderna som jag typ har gjort i 10 minuter nu, orkar inte gå och lämna tandborsten. *host host* LAAT! 
 

Hur gick det med mina nyårslöften?

Alla brukar väll ha nyårslöften? 
Men för mig så är det helt meningslöst! Jag bryter dom ju ändå direkt!
Jag hade några nyårsluften, och det gick ju inte så bra med alla! Men såhär gick det med dom.
 
Ha städat rum- Kan ju säga att det verkligen inte har gått bra med detta.. Herregud, ser ju ut som att man har sprungit ett maraton i mitt rum. Och om jag städar, så är det stökigt igen dagen efter.
Träna mer- Jo asså, nej. Nej, nej. Jag har inte direkt börjat träna mer. Jag tränar ju lite, men asså nej! Inte så mycket som jag hade tänkt... 
Bli snällare- Ha.ha. Vet inte, har inte direkt blivigt snällare. Men asså jag är ju inte en sån där som är jätte otrevlig och går runt och säger taskiga saker, nejnej. Asså jag vill bara bli snällare, liksom, snällare, det tror jag nog att alla vill bli! 
Våga säga ifrån, och liksom våga mer! Bjuda mer på sig själv liksom!- JA CORNELIA, äntligen en som du i alla fall har lyckats med! Man kan ju faktiskt säga att den senaste tiden så har jag "vågat" mycket mer! Förr så var jag mer en sån som inte sa så mycket på lektionerna, pratade inte så mycket med alla. Men asså nu, jag pratar mycket mer, med alla i klassen, och andra klasser och vågar bjuda mycket mer på mig själv.
Äta mindre godis- Yes, lyckats ganska bra med denna också! Faktiskt! Asså jag äter ju godis, men bara om jag kanske har en sleepover med någon. 
Läsa mer böcker- HA HA HA, LYCKAT CORNELIA, LYCKAT!
Inte slösa pengar på donken- Jo men den har gått ganska bra! Har ätit det en gång iår. 

Det var nog dom nyårslöftena som jag hade, tror jag! ♥
 
 
 

Snabbis

Hejsan! 
Idag så fyllde ju min lillebror år så jag började dagen med att bli väckt klockan halv 7 (!!!) av mamma för att gå in och sjuna för honom och ge han frukost på sängen och så.
Sen så gick jag väll till skolan som vanligt, och Ogge i The fooo fyllde ju också år idag så stort grattis till honom med! :)
När jag kom hem så åt jag Melvin & Liana lite tårtrester från hans kalas. Och sen drog jag och Liana till Klara och hon fixade fina och våriga naglar på mig och Liana och så drog vi till fritidsgården och lite så.
Sen så åkte jag och familjen och Liana in till en kina resturang och åt mat, mmmm!
 
Men nu så är jag gaalet trött, och måste verkligen komma igång med att lästa, så ska faktiskt äta lite frukt och läsa bok nu! Och dricka TEE! 
Todays outfit! Förlåt, dålig bild! Ska försöka börja använda min systemkamera...

Tooodaaayy!

Heej alla! 
Idag så började dagen med att gå upp vid halv 10 för att sedan åka och dansa klockan 11! Faktiskt ganska skönt att dansen är så tidigt i år, för då så har man ju liksom hela dagen kvar sen när man kommer hem ;) 
 
 
Men nu så sitter jag och kollar på hockey finalen, kollar ni också? 
Åh, Sverige MÅSTE vinna över Kanada, för vi Beliebers har gjort en deal att om Sverige vinner så kommer Justin till Sverige (Justin kommer ju från Kanada). Justin har dock inte sagt nått, men hans pappa såg det och sa att han skulle säga det till honom så man får ju bara hoppas. 
 
Var också och kollade på våran kattunge förut som vi ska få om några veckor, såå söt!
 
Och igår så klippte jag håret, typ 4 cm, uussch har jätte kort hår nu, så man kan ju bara välkommna mig till den korthåriga världen :( 
 
NEEEEJ NU GJORDE KANADA ETT TILL MÅL, NU ÄR DET KÖRT SVERIGE...! 
Men vid 4 så kommer det lite gäster för min lillebror fyller år i morgon så  då ska vi ha kalas. Men nu så ska jag kolla vidare på Hokeyn, byye! ♥
 
Sjukt dålig bild, men det är lilla kissen! 
 
 
 
 

Om jag kunde göra vad jag ville för en dag?

Ja om jag då kunde göra vaaad jag ville för en dag, alltså då att jag kunde göra vad som helst utan att det kostar massor av pengar osv.
Då skulle jag heelt klart ha åkt till Los angeles och vara med Justin en hel dag. Tänk hur underbart? Att liksom hitta på något med honom! Typ åka runt i hans coola bil och åka till hans studio och träffa hans crew och ta massor av bilder och åka ut och äta på någon fin resturang och åka till någon känd strand, hur underbart skulle inte det vara?
Men det skulle ju annars ha varit om han kunde komma till mig här i sverige så jag först kunde vara med honom och göra något och sen ta med Justin och åka & göra något med The Fooo. 
 
Guuuud, det är bara att drömma vidare för mig här då! ♥
 
 
 

Min idol när jag var liten

Hejsan! Kom på nu att min idol när jag var liten var Johan palm! Haha, gud, jag tyckte han var så söt och bra... Vet inte riktigt hur jag tänkte då, för han var ju inte alls så bra o söt tycker jag nu när jag kollade.. Detta var väll från 2008 när han var med i Idol, och vet inte hur länge jag gillade honom. Men läste lite om honom nu, och det stog att han är 21 år nu, så han var alltså runt 15 när han var med i idol? 
När jag sökte så så kom det upp "Johan Plam droger".. Så jag kollade på det och då stog det att han typ hade smugglat droger och sånt... Jag bara va? (och nej han är inte död som det typ står)
Men jag tror inte att han håller på med musik längre, sökte på youtube och den senaste videon med han var typ 2009
 
Haha, detta är en låt som han gjorde 2009, tror det var min favorit låt med honom om jag minns rätt ;)
 Ser inte riktigt det "snygga och söta" men ...

Liana, Skolan, Grammis!

Kom nyss hem från bästa Liana som fyllde 13 år idag! Åt goood tacos och gaaaaalet god tårta, mm! 
Dagen började med att jag stack till Liana som vanligt, och så fick jag lite extra frukost där, mums! Och så var Liana lika seg som vanligt... så ja vi gick till skolan 3 minuter innan den började, haha! Börjar bli van med att vänta på henne ;) 
 
Och så började skoldagen med idrott, vilket är väldigt kul, sen håltimma och sen var det ju den där engelska redovisningen, åh är så galet skönt att den är gjord nu! 
 
Men sen efter skolan så åkte jag till stan och fixade linser och pressent till Liana. Och så stack jag sedan till henna och fixade hennes hår. Och det var en gaalet söt bebis hos Liana, asså gaash vad söt! Hans pappa är från Sverige och mamma från Kina så han är så söt! Han skrattar hela tiden, haha ♥
 
OOOOCH, det är ju fredag den 21 februari i morgon vilket betyder...... att Oscar enestad i The fooo fyller 17 år! Herregud! Och påtal om The fooo, såg ni på Grammis igår elle? Guud vad duktiga killarna (i The fooo) var! 
 
Men jag är väääldigt trött nu så ska faktiskt snart sova, redan..! Så Godnattis♥
 
Stolt över sin nya systemkamera? 
 Killarna på Grammy, haha diggar ni Oscar Enestads hår elle? ;)

En snabbis

Halojj! Hur mår ni? Jag har inte hunnit att slänga in nått inlägg idag, så det blir bara ett snabbt för måste träääna på en redovisning som jag ska ha i Engelska i morgon...
Men idag så har det varit en helt vanlig Onsdag, veckans jobbigaste dag i skolan! Typ bara 5 min raster hela tiden och en matrast som är 45 min.. Aja, men i morgon så är det i alla fall Torsdag och då är det en lugnare dag i skolan! Och efter skolan idag så gick jag hem med sällskap av några tjejer och fick krama min lilla Liana sista gången innan hon är tonåring eftersom att hon blir en stooor tjej i morgon ;) ♥ Och sen drog jag in till stan med pappsi och hämtade en sak till mig på posten, iih är sååå glad! Och så köpte vi lite saker till den! ♥
 
Men ska försöka at hinna blogga lite mer imorgon ♥
 
 
 

Music

Här är som några låtar som jag tycker är såå goa att lyssna på just nu. I början när jag bara hade lyssnat på dom någon gång så tyckte jag att dom var helt ok. Men sen när man lyssnat på dom några gånger så blir man heeeelt kär! 
 
In your arms- Nico &Vincent
 
Dream away- Eagle-Eye Cherry & Darin
 
Demons- Imagine Dragons
 
Och är är 2 lite mer "fartiga"♥
 
Kids- Style of eye
 
Dark horse- Katy Perry
 
Confident- Justin Bieber
 
Det är i alla fall några som jag tycker om just nu! ♥
 
 
 
 
 

Vad vill jag göra när jag blir stor?

Det är faktiskt en sak som jag har tänkt på, liksom vad kommer jag att göra om 6 år? Alltså när jag är 19- 20 år.
Man vet ju aldrig!
Men i mina drömmar så är jag antingen i en lägenhet i Stockholm med någon eller några kompisar, och är typ makeup artist, stylist eller skådespelerska. Och har moooneey!
Men den största drömmen är ju att bo i typ Los angeles eller nått sånt...! Åh, tänk vad skönt med varmt året runt! I Los angeles så är det typ 8 månader som det bara är hög temperatur & sol och 4 månader lite regnigt och så, typ som svensk sommar! Och tänk typ att vara stylist till en känd person, det är verkligen en stor dröm att vara det! 
Jag kanske har ganska "höga" krav på mina jobb och sånt, men alltså man lever bara en gång, då ska man väll ändå jobba & kämpa som fasen för att försöka att bli det man verkligen vill bli!?
Jag vill absolut inte bli typ någon som jobbar på ett bibilotek, skola, matäffär eller något sånt. För jag tycker inte att det verkar så roligt och det är inget som jag vill göra, men alla tycker ju olika? Och någras drömjobb är kanske att bli Lärare eller jobba på bibliotek osv.. Och då är det ju deras drömjobb, alla vill ju olika saker och det är ju bra! :)♥
 
 
Los angeles
 

Klädbrist?!

Just nu så är jag i en sånhär period där jag känner att jag inte har några snygga kläder! Inga vårkläder, eller något nytt! Hittar ju inget heller när jag går i affärer. Jag tycker faktiskt inte alls om vinter kläderna, tycker dom är så tråkiga, inte mycket färger och sånt. För jag tycker att sommaren och våren har mycket mer färger och snyggare & sötare kläder. Så jag har faktiskt sparat mina pressentkort sen i julas, så nu har jag massor av pengar på bikbok och gina tricot tills våren. Och jag tycker att Bikbok har galet fina vår/sommar kläder! 
Så nu väntar jag bara in på att våren ska komma in i affärerna, det har ju böjat lite, så det kommer väll sakta men säkert! 
Så nu så får jag hela tiden kolla bak i min gaderob, och då så finns det ju alltid något som går att ha! Så tänk på det, använd inte bara dom "nyaste" kläderna, för att sånt som du kanske köpte för ett år sedan kan ju också vara snyggt, och man kan ju alltid lägga till lite saker så att det blir snyggare som smycken, halsdukar/scarfar, smycken och massa sånt. 
 
 
 
Enkelt men snyggt!

VILL HA NY KLOCKA

Som rubriken säger, jag vill ha en ny armklocka! Tittade runt lite på ur & penn, hittade kanske någon som var helt okej, men ingen som skrek "CORNELIA KÖP MIG", haha. Men sen så kollade jag på we heart it, och mitt hjärta hoppade nog över nått slag eller slog några för många. Herre gud vad snygga klockor , men problemet är ju att man inte vet vart man kan köpa dom..! Men såg i alla fall att några var från Michael kors, vilket är väldigt dyrt. 
 
Det ända jag säger är, GE MIG ALLA♥
 

Söndag.

Hej alla! Har ni haft en bra söndag? Jag har i alla fall bara slappat. Myste lite med lillasyrran och kollade på spöket labban, haha. Och så gjorde jag mitt lilla vanliga söndags spa, hårinpackning, såndär skrubb, och ansiktsmask. Så att man är fräsh för en ny skolvecka. 
Jobbigt nog så är det dax att ställa väckarklockan på 7 igen då.. usch! Just saying, kul för er som har lov nästa vecka...!
Aja, men nu så sitter jag bara vid datorn och kollar runt på lite olika bloggar och lyssnar på när storebrorsan från rummet brevid har på hög musik och sjunger med sin fina mörka röst till "in your arms", haha, ska kanske söka till idol åt honom? Eller inte..
Men vi ses, puuss! ♥
 

Spring clothes!

 
 
Så sugen på vårkläder!Tipsar starkt om sidan "We heart it" Finns så galet snygga bilder där, hittade dom här bilderna i collaget där! 
 
 
 
 
 
 
 

Äkta, Falska?

Vad är igenligen falska vänner? Varför finns det falska vänner? Hur ska man veta om det är en falsk vän? 
Dom flesta har nog varit med om falska vänner här i livet... Det kan vara att dom bara är med dig för att tex få "status" för att du kanske är en poppulär tjej, eller för att du kanske har mycket pengar och bjuder, eller att du kanske känner en som är känd? Det finns massor av mer saker som falska vänner kan dra sig till.
Och man kan ju vara typ bästa vän med den personen, tills det visar sig att den är falsk och bara ville vara med dig för att... 
Jag vet nog i princip vart jag har mina riktiga vänner, jag vet det eftersom att dom bryr sig vad som än händer, och man bara känner det på sig. MEN det finns ju också falska vänner som man kanske också tror är en äkta vän tills den dagen kommer då det visar sig att den inte är det. 
Det är inte så jäkla kul att bli sårad av vänner, för utan vänner så skulle det inte gå här i livet, inte för mig i alla fall! Det är väldigt viktigt att kunna ha en kompis att komma till och prata när man inte mår bra. 
Jag tycker faktiskt att man kan låta bli att bli vän med en om man bara vill det för tex pengarna.
 
Men jag har i alla fall många fina vänner, för ett tag sen när jag blev sårad av en kompis så blev jag ju självklart ledsen, men jag blev så jäkla glad sen, för att det var så många som brydde sig och det var kanske bra att det hände, för då så vet man ju i alla fall vilka som är äkta och bryr sig? 
 
 
 
 
 

Kändiscrucher

Vi alla har väll kändiscrucher? Eller? Jag är i alla fall en sån tjej som blir heeelt kär i kändisar! Haha, men seriöst, det är så galet jobbigt att vara "kär" i en kändis.
Tex Justin Bieber, han är min absolut största kändiscruch och jag är heeelt galet kändis kär i honom! Och bara den känslan man har att man aldrig kommer att "vara" med honom, den är inte rolig.
Ni fattar inte hur många timmar jag har gråtit över honom, haha! Men det finns nog många som förstår mig, och ni som inte är kändis kära, bli inte det, jag varnar er det är inte roligt! 
Men jag tänkte slänga in mina kändiscrucher här:
 
Justin Bieber, hur amazing är inte han? Och hur snygg? Och godhjärtad! Ja, som alla vet så har han en väldigt jobbig period nu, men alla borde ju ändå förstå att växa upp med så många runt sig inte är lätt? 
♥♥♥♥♥
 
 The Fooo (Felix, Oscar, Ogge, Omar), mm, mina killar det! Så snygga, så söta, så duktiga! Och det bästa att dom bor i Sverige och att dom är i min ålder typ ;) (men nej Cornelia, ge upp..)
♥♥♥♥
 
 Och Saaamiiir Badran! Hur underbart snygg är inte han? Han har ett så galet stort hjärta och mm! Och som dom flesta redan vet så var han med i Paradise Hotel. 
♥♥♥
 
 Och sen så får jag inte glömma Chase från Gossip Girl! (Heter Nate i GG) Han är så söööt och m m mm, och han är verkligen min favorit i Gosip girl. 
♥♥
 
Så det var mina största Kändiscrucher, men självklart har jag mer ;) 




GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!

Heej! Glad alla ♥ dag alla!  Idag så delade jag dagen med mah man, haha alltså Liana! Så vi stack och shoppade,  eller kollade i affärer kanske man ska säga. Hittade ingenting jag ville ha! Haha, jag blir så galet deprimerad när jag inte hittar något när jag är och shoppar.. 
Vi käkade också på donka donka, och sen så fikade vi,  haha känner mig onyttig.
Men sen när jag kom hem så städade jag lite, för det behövdes verkligen och sedan så kollade jag på The fooos livestream, haha guud vad söta dom var då! Och nu så sitter jag här och kollar på Gossip girl, som är riktigt bra.
 
 


Todays outfit


Biiieeebbeeeer linne, yeesyes! Haha, kände att det var ett tag sedan jag använde mina bieber tröjor så! ❤️

Torsdag?

Nu ligger jag här redan nerbäddad i min säng och har iiinnngeet att göra! Hade tänkt att titta på rawenswood men det var visst uppehåll! Rekomenderar verkligen att kolla på Ravenswood. Jag är sämst på att förklara vad en serie/film handlar om så hittade detta från någon fanblogg om Ravenswood:
 
Ravenswood handlar om en stad, inte långt från Rosewood som har lidit under en dödlig förbannelse i generationer. Fem främlingar finner sig plötsligt anslutna med denna dödliga förbannelse och behöver gräva i stadens mystiska och fruktansvärda historia innan det är för sent för var och en av dem. 
Kanske inte var den bästa förklaringen, men klicka HÄR om ni vill se en trailer på den. Jag kan ju i alla fall säga att den är lite smått läskig, har lite att göra med "livet efter döden", alltså spöken och sånt som är fast på kyrkogården. Kan ju säga att jag måste krama en kudde och ha lampan tänd när jag ser på det, haha!
 
Idag så åkte jag hem till mamma bara över dagen, och så kom Liana lite senare, så vi kollade lite på Youtube, och sen så körde vi en challenge, minns inte vad den heter men man ska i alla fall hålla upp lappar med kändisars namn i pannan och så ska den andra förklara vem det är osv.. men det är faktiskt riktigt kul!
Sen så dunkade vi musik och dansade lite (standard) och sen så åt vi goood mat, bakad potatis med räkor och grönsaker ♥
Kom att tänka på en sak, är det redan torsdag? Då är ju lovet liksom slut snart, men kul för er som har lov nästa vecka.. Men ska inte tänka så, har ju hela Fredag, Lördag och Söndag kvar! 
Men ni får ha det så bäst så hörs vi, puussiissaar! ♥
 
 

Mys framför Pretty Little Liars❤️

Ligger nerbäddad i sängen och kollar på Pretty little liars, kan det bli bättre? 
Rekommenderar verkligen att börja kolla på Pretty little liars, bästa serien ever! Så ni som inte kollar på den (som typ halva Jordens befolkning redan gör) borde verkligen göra det! 



Hur man överlever vintern

Hejsan! Är det bara jag som känner mig så deppig på vintern? Man går bara runt och längtar och längtar efter sommaren! Men här kommer lite tips på hur man han överleva dom mörka, blåsiga, och kalla vintrarna. 
 
1. Rör på dig! Ta på dig massor av kläder och gå ut på en promenad! Man mår så bra utav att gå ut helt själv och bara tänka.
 
2. Gör det du ska göra, det tar faktiskt mer energi att inte göra det du ska göra! För då tänker du hela tiden tex, åh jag måse verkligen göra läxan, eller jag måste verkligen städa. Och då tar det mer energi. 
 
3. Samla ihop massor av vänner och åk skidor, gå på bio, eller bara umgås! 
 
4. Dekorera ditt rum med massor av ljus och annat mysigt.
 
5. Baaaka med kompisar! 
 
6. Dunka musik på högsta volym och ställ dig framför spegeln och dansa!
 
7. Ha sleepovers med kompisar, och laga mat tillsammans och köp snaks och bara mys framför film och snacka. Och sen får man ju inte glömma att daaaansssaaaa!
 
8. Drick tee teee teeee! Mmm
 
9. Bygg en koja (haha) med filtar och sätt dig där och mys med datorn och en kopp te. 
 
10. Börja titta på någon serie på kvällarna.
 
11. Gå runt i myskläder och tofflor när du kommit hem.
 
12. Läs en bok!
 
13. Ta med massor av vänner till pulkabacken och åk tåg med pulkorna, eller så kan ni åka i sopsäckar. 
 
Såå, det var inte så bra tips, menmen. ♥

 
 
 
 

Sleepover, Träning, Ikea

Heej! 
Så igår så stack jag in till Amanda och så gick vi till stan och jag köpte lite saker till mitt rum. Och sen så sovde vi över. Och såå ringde klockan vid 8 på morgonen idag..puuh. Så vi stack ut och sprang, eller vi körde såhär att vi gick snabbt några meter, och sen joggade vi, och sen sprang vi snabbt, och så höll vi på så. Och vi var la ute en halvtimma och sen körde vi ett träningspass! Bra start på dagen ;) 
 
Men nu så är jag påväg till Ikea med mamma och två till, så ska köpa lite saker till mitt rum och så!
Men nu är jag snart framme, så måste lägga ner datorn nu, kraam! ♥
 
 
 
 

Sjukt hur man kan pressa ner kändisar.

Jag kollade runt lite på facebook igår, och såg en bild på en Bieber sida där en som är väldigt lik Justin hade skrivit på twitter att han hade blivit erbjuden 20.000 dollar från TMZ om han skulle göra något med en tjej, så dom kunde sätta dit JUSTIN för det! Huuur sjukt är inte det? Alltså överallt så ser man skandaler som har med Justin att göra, asså man vet ju inte vad som är sant!? Det finns folk som är galet bra på att photoshopa, och nyhetsidor som bara skriver falska rykten. Egentligen, med alla kändisar, så kan man bara lita på det DOM själva säger, inte en jädra massa skit nyhetsidor!
Men det finns ju saker som kändisar gör, som också massa "okända" människor gör, men bara för att den är känd så ska de bli en sjukt stor grej av det! Det tycker jag är så sjukt fel, jag menar bara för att Justin kanske lägger ut en bild på instagram där han dricker alkohol så ska nyheter göra en så stor grej av det! Jag menar hur många 19 åringar dricker inte? Och bara för det så tycker alla att han inte är en bra förebild osv..
Men det har ju hänt massor av andra saker med Justin nu, värre än att dricka alkohol. Men hur jädra lätt tror ni att det är att vara en så känd person som har galet mycket press på sig, och får så sjukt mycket hat, och inte kan gå nååågon stans utan en massa paparazzis vid sig! 
Tycker så galet synd om honom, och om han nu drogar som alla säger så är det inte alls konstigt, med så mycket press och hat på sig. 
Aja, det var i alla fall hur jag tänker, kommer aldrig lämna Justin, "Once a Belieber, always a Belieber! ♥
 
 

Heeeey alla fiiinaa!

Har ni haft en bra helg? Det har i alla fall jag! Igår så drog jag in till stan och var med Liana, och sen följde hon med mig hem och sovde över! Man kan  ju säga att vi dansade ;) 
Men sen så somnade vi la runt 2, och så ringde klockan vid halv 10 eftersom att dansen har börjat nu igen så då vart det dans klockan 11 på morgonen...
Vi har fått en ny danslärare i min grupp i år, och ja han är inte alls bra på Svenska så han pratar Engelska med oss så det var ju lite spännande. 
Men efter dansen så stack jag ut och sprang 2 kilometer eller nått, så skönt!
Och sen lite senare så åkte jag på kalas hos min moster och världens sötaste Ellen var där! Det är min kusins barn och hon är 2 år. Så vi myste lite, och så fixade jag håret på henne. 
Men ni får ha det bra så hörs vi, kraam ♥♥
(sorry Liana, i hope you don`t kill me)
(Ursäkta..StökigtRum.se)
 (Dagens outfit, och änu mer StökigtRum.se)
Åh, hon har så fint hår..♥
 
 

SPOORTLOOV!

Heeeeej alla fina!
Vet ni vad? Det är SPORTLOV nu! Herregud vad tiden går fort. Åh så jäkla gött o kunna sova tills man vaknar & gå o lägga sig när man vill! Meen, det jobbiga är att jag har ångest över en Engelska pressentation som ska rediovisas veckan efter lovet.. Menmen, ska inte tänka på det nu! 
 
Har alla haft en bra dag? Det har i alla fall jag, fast vart lite trött... Somnade typ bara på första lektionen.. *host host*.
Men har ni några planer för lovet? Jag vet inte riktigt än.. om jag ska följa med en kompis till kläppen eller om jag ska vara hemma och göra lite andra saker. Men jag får väll se. 
Aja ska nog dunka lite musik nu, så vi hörs, kramis! <3

Backen!

Hejsan! 
Nu sitter jag i skolan, glömde min bok hemma och har vikarie så har inget o göra..
Men igår kväll så drog jag Felicia, Amandha, Linn & Wilma in till slalombacken och åkte. Gick faktiskt väldigt bra! Ramlade inte alls många gånger! Och jag känner också att jag vågar släppa på lite så det går lite fortare. Så ja, det går bara bättre o bättre. Men ja, jag kan ju säga att jag blev lite speedad efter chokladen i baken så jag och Fille hade ganska kul! ;) Haha, men ni får ha en bra dag så ses vi, kraaaam❤️



Godmorgon!

Goooodmooorgooon! Har ni sovit gott? Det har i alla fall jag! Åkte till pappa igår så ska vara här i två veckor nu (har skilda föräldrar), puuh, måste åka buss varje morgon, usch tycker inte alls om det. Är mycket bättre att vara hos mamma och slippa åka buss, menmen jag vill ju träffa pappa och syskonen här så det är väll bara att stå ut!
Men bussen går typ 5 över åtta så ska snart gå till bussen. Men idag så har vi idrott på morgonen, yeeees! Älskar idrott, så kul! 
Torsdagar är en chill dag i skolan kan man säga, har först idrott sen håltimma o någon lektion o sen håltimma igen osv! Men jag ska väll försöka att plugga lite efter skolan. Och juuusste, pappas bror från stockholm är här och träffar han väldigt sällan så det är lite kul, han är jätte schysst och cool, haha! 
Men ni får hare gött så ska jag dra till skolan, puuusss <3
 
 
Slängde in en bild på dagens outfit! Svart, svart! (Och nej, jag ska inte ha tofflorna) ;)  

This or That?

Hejsan! Tänkte göra en sånhär "This or that"  Så här har ni:
1. Stranden eller badhus?
2. Sommar eller Vinter?
3. Morgon eller Kväll?
4. Tee eller kaffe?
5. Svart eller Vit?
6. Hund eller Katt?
7. Mcdonalds eller burger king?
8. Choklad eller vanilj?
9. The Simpsons or Family Guy
10. Komendi eller skärck?
11. Facebook eller INSTAGRAM?
12. Födelsedag eller Julafton? 
13. JUSTIN BIEBER eller One direction?
14. Kik eller Snapchat?
15. Tårta eller Godis?
(Som ni kanske förstår så är den feta stilen svaren) 
 

Winter collage.

 

Friluftsdag.

Åh, kom nyss hem från backen med skolan. Vill åka meeer, var så kul! Gick inte alls bra i början, men sen så vågade jag att köra på lite! Ramlade dock några gånger men... Haha, tycker så synd om dom som åker med mig eftersom att alla åker skidor och inte behöver hålla på att spänna fast foten hela tiden, (jag åker ju snowboard) så dom får ju vänta. 
Men idag när jag vaknade så var jag lika pigg som vanligt när någon kompis sover över, så ja, jag höll på att prata jätte mycket medans Liana nästan sov! Haha, men för att få henne till liv så satte vi på hög musik och hade lite party på morgonen! 
Här kommer det lite bilder, kraaamiiis! 
 
 
 

12 tips till längre och finare hår!

Halloj! Tänkte tipsa om 12 saker som är bra för håret, alltså om man vill sköta håret och få längre hår! :)
 
 
* Duscha håret med kallt vatten! Håret mår mycket bättre av det. (haha, vet det är inte det skönaste och skölja med kallt vatten, men vad gör man inte för att ha bra hår?)
* Massera hårbotten några minuter på kväller och morgonen.
* Duscha helst bara håret 1-2 gånger om veckan! Det sliter så mycket på håret att duscha ofta.
* Använd någon slags hårolja på topparna, då blir dom finare.
* Använd inte plattång, locktång och sådant, sliter otroligt mycket på håret! Men visst, kan ju erkänna att jag gör det ibland, men då dränker jag håret med värmespray. (och platta aldrig håret när det är blött!!)
* Färga inte håret, sliter väldigt mycket! Kan ju faktiskt säga själv att jag färgar lite blonda slingor då och då, har märkt att mitt hår har blivit mycket slitnare!
* Gör hårinpackning 1 gång i veckan.
* Skippa schampot när du duschar! Ta bara balsam och gnugga in det i hela håret. Mycket bättre, för att schampo torkar ut håret!
* Borsta inte håret när det är blött! 
* Krama ut vattnet ur håret med handduken när du har duschat, sliter mycket att gnugga med handduken eller hur man ska säga.
* Sov helst med fläta! Men om du inte vill ha vågigt hår så kan du sova med toffs. 
* Använd inte för mycket stylingprodukter i håret. 
Så! Det var 12 tips som jag typ iaf brukar följa med mitt hår! 
Hoppas ni gillar det <3
 
 
 
 
 

Tisdag= Avklarad!

Sådär! Då var tisdag avklarad! Så skönt. Och imorgon så är det friluftsdag så då ska jag åka snowboard hela dagen! Så najs, bara att jag kommer nog ha ont i hela kroppen på torsdag för att: 1.Jag har bara åkt snowboard en gång denna säsongen. 2.Och förutom det så har jag inte åkt på 1 år. 3.Jag är ganska ny på att åka snowboard, har kankse bara åkt 10 gånger så jag ramlar GANSKA mycket! 
Aa, vi får la se hur det går! Efter att jag hade åkt sist så blev jag förkyld efteråt och hade ont i hela kroppen i 4 dagar... När jag är i backen och ser en som åker snowboard sådär bra så tänker jag "Ååh, sådär bra vill jag vara!" Liksom, varför kan jag inte åka sådär "Riktigt" och snyggt som alla andra gör? Sådär på sidan och bara swicha fram. Menmen det är la bara att träna!
Men nu så ska jag  ju bara vila lite efter skolan och sen så MÅSTE jag börja på min Engelska redovisning.. Puh.. Orkar verkligen inte! Men man måste ju. 
Och sedan efter det så kommer Liana och vi ska antagligen gå till fritidsgården en sväng. Och sen ikväll så ska Liana sova här, så det blir lite film och sånt, myyyss. 
Men nu så måste jag gå för att The fooo har ju family time snart, puuuss! 
 

Så sjukt tråkigt att det finns såna människor!

Hej! Jag har bara tänkt på en sak, liksom varför är alla människor så dumma mot varandra? Alltså jag menar, varför är bara inte alla snälla mot varandra!? Det finns så sjukt många som blir mobbade i skolan, alltså jag förstår inte, varför ska man trycka ner andra personer för att dom t.ex inte har finakläder, om man har samma kläder varje dag eller om man är lite större än andra eller till och med om man är smal som en pinne, eller helt enkelt bara att folk kanske är avundsjuka på dig. Alltså det är så sjuukt onödigt! Jag menar att man kan göra så att folk blir så sårade. Det finns barn som inte vill gå till skolan för att dom är rädda, rädda för att vara i skolan, rädda för att bli kallad fula saker. Detta är så sjukt, att inte våga gå till skolan för att det finns IDIOTER som inte har något annat för sig än att säga fula saker om folk. Att bli kallad så grova ord, så att man gråter sig till sömns varje natt. Alltså ALLA människor är lika mycket värda och varför ska då bara just några bli mobbade, liksom vad har dom gjort för något fel? 
Det är oftast så att dom som mobbar inte har det lätt hemma eller inte mår bra, det är dom som mobbar som är dåliga, inte den som blir mobbad. Jag har faktiskt inte sett att det är folk som blir mobbade på min skola, så det är ju bra! Men om jag skulle se någon mobba någon någon gång, alltså jag skulle f*n gå fram till den och gett den en bitchslap.
Usch usch, men jag var bara tvungen att skriva av mig lite, för detta är så sjukt! Man blir så sjukt ledsen och arg när man hör att det är någon som har tagit självmort bara för att NÅGRA ÄCKEL har mobbat den..! 
Aja, men jag hoppas verkligen att detta stoppas, ingen ska behöva lida för att andra människor inte har något liv! 
Men ska sova nu, Godnatt!

url.jpg


Måååndaag...!

Hejsan! 
Helgerna går så fort, eller ja inte bara helgerna, veckora går också sjukt fort! Jag menar snart är det ju fredag igen, o snart är det måndag, OOOCCCHHH DET ÄR JU SPORTLOV NÄSTA VECKA! YEEY!  
Sååå taggad, vet inte riktigt än vad jag ska göra på sportlovet, har några planer får väll se vilket det blir! 
Men idag så var det ju måndag (oh, vilken surprise) och ja, det var ju en helt vanlig måndag! Gick till skolan, hade bara några lektioner, och sen slutade vi 2. Hur skönt är det inte och sluta 2 på måndagar? 
Men sen när jag kom hem så tog jag bara något att äta och sen satte jag på musik på högsta volym, alltså det är det bäästa som finns, att vara hemma själv, hög musik & sjunga och dansa runt!
Men nu ska jag nog gå på en lång promenad med min hund, så byyyyyeeee! 
 

Vill komma in i bloggandet!

Heej! Alltså jag vill så gärna bara komma in i detta med att blogga, verkar vara så kul! Meen det går ju inte så värst bra för mig.. Men jag ska verkligen försöka så får vi la se.