Läääsa

Hejsan! Torsdagar är sååå chill i skolan! Bara fyra lektioner och 2 långa raster. Men efter skolan idag så drog jag och mammis in till stan till biblioteket för att mamma har tjatat på mig sååå länge att jag ska börja läsa så nu lånade jag några böcker och så får vi se om jag fastnar för någon! 
Så nu så tänkte jag sätta mig i sängen och läsa en bok! Sjuukt länge sedan jag läste, seriöst.. Var nog typ senast efter jul förra året någon gång! Jag har väll läst någon bok i skolan och så men.. 
Så nu ska jag läsa och sen kolla lite på youtube och sen sova. 



Helgen!

Hejsan! Ååh, varför går helgerna så fort? Palla skolan imon.. Uusch vill bara ha jullov nu!  Men i helgen har jag tagit lite bilder ute och bakat med Liana. Mys lite och tagit fram adventsstjärnor o fixat lite med sånt i rummet, kunde inte hålla mig mer! Det är så himla mysigt! Jag var också i Skövde en liten snabbis idag 
och köpte vantar och en gooosig tröja på Gina tricot.  







Freeeedaaag!

Haaloooj! Idag är det fredag! Ååh vad jag älskar fredagar, så skönt. Tycker att tiden går så sjukt snabbt nu, liksom dagarna bara går och snart är det ju jul! Och det blir mörkt så sjuuuukt tidigt! I alla fall, idag så fick jag (och alla andra foooers) reda på att The fooo ska ha en EGEN konsert i globen den 5 april 2014! Så jag och några tjejer tänkte gå på den. Men de är ju bara det att övertala mamma.. Men är så sjukt stolt över killarna, att dom har blivit så kända på bara några månader! 
Men i alla fall så har jag inte så mycket planerat i helgen, kanske ska åka och shoppa lite eller så, vi får se. Men vi hörs, kraam ;)
 
 

Sugen på att börja blogga!

Heeejsan! Startade bloggen för ett tag sen nu och tänkte att jag skulle blogga. Meeen det har ju inte gått så bra..
Men är faktiskt galet sugen på att börja blogga nu! Så ska försöka att komma igång nu! :)